GG-02   För hemmet eller det lilla caféet -5 kg/dag

Den lilla Superkomposten GG02 är en fantastisk maskin som fungerar utmärkt för en familj, ett café eller en mindre restaurang. Den är lättplacerad och förenklar livet samtidigt som den ger fin gödning till rabatter och gräsmattan.
Om du tycker steget är för stort till storasyster GG-10S så går det utmärkt att utöka familjen med fler GG02'or för att klara ditt behov.


GG-10S   Proffsmaskin S - 25 kg/dag

Om verksamheten växer ur den lilla maskinen eller om du redan vet att ert avfall är mer än 5kg per dag så kan det vara läge att titta på våra proffsmaskiner. Instegsmodellen GG-10S gör inga kompromisser på material och komponenter. Detta är en maskin som du hittar hos flera restauranger samt på toppen av de svenska fjällen.


GG-30S   Proffsmaskin M - 75 kg/dag

75kg matavfall per dag är mycket. Glöm inte bort att aktivt jobba med att minska ert matsvinn. Från och med GG-30S så får du förutom en större kapacitet en maskin med display där du kan se hur processen i maskinen fortlöper.


GG-50S   Proffsmaskin L - 125 kg/dag

Skillnaden mellan den här maskinen och lillasyster är enbart kapaciteten. Med ökad kapacitet följer också en ökad storlek.


GG-100S Proffsmaskin XL - 250 kg/dag

Okej, ni behöver alltså en maskin som klarar 100 ton per år.


Om ni har scrollat hela vägen hit och tycker att GG-100S som komposterar 100 ton per år inte räcker till så har ni kommit helt rätt för det finns större maskiner. Vår största standardmodell klarar 500 ton per år eller 1350kg/dag och ni får gärna utmana oss om ni behöver mer kapacitet än så.